12/04/2011

Ajattelin että voisin olla rebel ja ottaa blogihistoriani ensimmäisen (lukuun ottamatta niitä lukuisia piilotettuja postauksia vuodelta 2008) - ja ehkäpä viimeisen asukuvan joka on otettu huoneen ainoan siistin nurkan luona jalustan ja itselaukaisimen avulla. Tai eihän sitä ole mitään sääntöä että tätä tulisi sanoa asukuvaksi - tässä vain kuva jonka päätin ottaa (puettuani kerrankin siistit vaatteet koulun ylioppilasjuhia varten) ja sitten laittaa blogiini. Tadaa!Vaivaannuttava tää fiilis kun tekee aivan älyttömästi mieli postata jotain - ihan mitä vaan - vaikka totuushan on se että ei ole mitään järkevää asiaa saatika minkäänlaisia järkeviä kuvia. Ja sitten sitä päätyy tunkemaan tänne kaikkea ihmeellistä.

Ja, laittakaa ihmeessä jooko kysymyksiä edelliseen postaukseen! Vaikka nyt ei kiinnostaisikaan kysyä mitään niin ihan vaikka vaan säälimielessä etten jää loppujen lopuksi vastaamaan kysymysmäärään joka mahtuu yhdelle riville.

(Katotaan kuinka nopeasti poistan tämän postauksen....)

6 kommenttia:

Emi kirjoitti...

aaa sun hiukset!!! rupee niin himottaa taas punaseks värjääminen. ja olet kaunis

Fiude kirjoitti...

Lisää näitä asukuvia tänne, tässäkin sulla on ihanat vaatteet!

Heidi kirjoitti...

emi, apua olet ihanaihana, kiitos! onhan tää väri törkeen kiva, mutta kuten varmaan ex - punapäänä tiedät niin tässä on aika suurena huonona puolena se pirun nopea haalistuminen :(

fiude, ihanaa kuulla että tykkäät :) pitäääääpi kattella jos näitä tulis joskus lisää!

Anniina kirjoitti...

et poista tätä postausta ja turha hölynpöly on just jees!

Hanna kirjoitti...

upea asu ja ihana tukka !

Heidi kirjoitti...

annina, no en mä nyt poista :) ja kiiiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät!

hanna voiiii kiitos suuresti :)