9/28/2010

Kun sanat loppuvat, sydän lyö

Elämä haalistuu yhtä nopeasti kuin punainen väri hiuksissanikin. Yhtäkkiä kaikki kuihtuu kasaan, joku löi minua juuri nyrkillä naamaan Sinä paiskasit sanoillasi minut seinää vasten, en vielä käsitä niiden sanojen merkitystä jotka juuri sanoit minulle.
”Lähdetkö sinäkin?” huomaan suuni kuiskaavan, pala kurkussa, silmät täyttyen samalla kyynelistä, uskomatta käskyjäni taistella vastaan.
Katson peiliin, en tunnista itseäni. Sormeni koskettavat meikistä puhdistettuja kasvojani jotka tuntuvat vierailta, peilin pinnasta tuijottaa takaisin silmät, joissa palaa katse, jota en ole ennen nähnyt, joka on minulle vieras. Kaikki jäsenet tässä ruumiissa näyttävät tuntemattomilta, tuntuvat omituisilta. Tuo mikä tuijottaa minua nyt vastaan, ei ole minä.


Lähden juoksemaan. Annan tuulen piiskata kasvoja terävien ruusunpiikkien lailla, annan jalkojeni kastua niiden tömistessä maata vasten, pamahtaen vesilätäkköön vesilätäkön jälkeen. Juoksen lujempaa, lujempaa ja vain lujempaa. Juoksen karkuun, juoksen karkuun itseäni. Kun sydämeni tuntuu räjähtävän ulos rinnasta ja keuhkot kutistuvan kokoon, kun rintaan sattuu eivätkä jalkani enää liiku, havahdun siihen, että en ole päässyt karkuun. En ole päässyt itseäni karkuun.

8 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Määä annan tän postauksen ekan hymyn! :) en ees viitsi sanoa mistä tässä tykkäsin..... en ainaskaan toki kaikesta ! ;) ps. punaet hiukset on nannaaa, tai nii on oranssitki. kahden kuukauden aikan markettienvärihyllyjä aika tunteella saanu kuluttaa :---)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kuva etenkin toi viimenen :)

Heidi kirjoitti...

anniina, voiii sua, kiiitoskiitos <3
joo tää punanen hiusväri tykkää kyllä paljon enemmän valua kylppärin lattialle kun pysyä päässä... :-D

ano, kiitoskiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

ää en tuu enää ikinä kattoo sun blogii, tunnen itteni aina nii rumaks :-( ja toi punanen väri sopii sulle TÄYDELLISESTI! :)

ee kirjoitti...

sinä+kuvat+tekstit= <3

Heidi kirjoitti...

ano, no höpöhpöpö, sä olet kaunis! omalla upealla tavallas :)
ja kiiiiitos <3

ee, <3 kiitän

annina kirjoitti...

ÄÄÄ OOT NII JUMALATTOMAN KAUNIS

Heidi kirjoitti...

annina, en kyllä oo mutta KIIIIIITOS ♥ oot ihana!