8/10/2010

Voi kun uskaltaisiMinä uskallan
katsoa itseäni
rakastaa itseäni
sellaisena kuin olen
ja antaa myös muiden nähdä minut
tällaisena
rakastetaan minua sitten
tai ei

Ulrich Schaffer

Voi että kun tän osaisi muistaa jokaikinen päivä, jokaikinen hetki, jokaikinen sekunti. Eikä vain niinä satunnaisina hetkinä, kun saa toisen ihmisen iloiseksi, nauramaan
tai niinä, kun saa pitkän uurastuksen jälkeen työnsä valmiiksi, muut tyytyväisiksi
tai niinä, kun on laittautunut, meikannut, vääntänyt hiuksia, ja voi sen jälkeen katsoa itseään peilistä tyytyväisenä kuvaan jonka se heijastaa takaisin.
Ei vain niinä hetkinä. Ei vain tiettyinä hetkinä. Vaan AINA. Jokainen on rakastettava, paras, joka hetki, joka sekunti. Sellaisena kuin on.

5 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

toi on ihana teksti ja pitää niin paikkansa! mist sä repäset noita aina ? :)

Heidi kirjoitti...

Anniina : niin on! toi teksti on itseasiassa yhestä kirjasta jonka mä just lainasin kirjastosta! semmonen ku elämän oivallusten kirja :)

Anniina kirjoitti...

voi morjens! ehkä munki pitääää lainata se jos tekee mieli alkaa miettii syvällisii. se on joskus aika ihanaa :) varsinki jos saa oikeenlaista jutteluseuraaki.

kätsy kirjoitti...

voi vitsi toi teksti kyl kohens itsetuntoo ja voi vaa todeta kuinka toi pitää paikkansa :--) kiitos tästä!

Heidi kirjoitti...

Anniina : syvällisten miettiminen on ihanaa, kuten kaiken muunkin :-) joskus on kiva lukea kirjoja herättelemään niitä ajatuksia itsessään mutta onneks niitä voi herätellä muutenkin, ihan vaan oman elämisen ja näkemisen kautta :)

kätsy : vitsi että laitoit kati mut hymyilemään, ihana juttu! :) (mulle tuli muuten tosi vahva deja vu tästä että vastaan sulle ja kirjotan just tän saman vastauksen, outoo =D)